Skip to content
Najbolje sportske kladionice

MaxBet kladionica – Detaljna recenzija i rejting

MaxBet kladionica je svakako jedna od najvećih online kladionica u Srbiji. Naš tim je analizirao sve ključne aspekte ove online kladionice i kratak review o Maxbet online kladionici možete pročitati na ovoj stranici.

Nakon analiziranih svih ključnih kriterijuma koje mi smatramo da jedna kladionica u Srbiji treba da ima, Maxbet je visoko rangirana kladionica. Ukupna ocena je 8.90 od maksimalnih 10.

Prednosti MaxBet kladionice:

 • Besplatno kladjenje kao bonus dobrodošlice za nove igrače
 • Imaju aplikacije i za Android i za iOS uredjaje
 • Velik izbor utakmica za uživo kladjenje
 • Kladjenje na poene igrača u košarci

Nedostaci MaxBet kladionice:

 • Potrebno je češće da imaju bonuse za lojalne igrače
 • Visoki uslovi za obrtanje bonusa
MaxBet kladionica

MaxBet kladionica

8.86/10.0

Bonus dobrodošlice za nove igrače 10 dana besplatnog kladjenja

Ocena: 10/10

Zaključak: MaxBet je izuzetno sigurna i pouzdana online kladionica. Poseduje napredne sigurnosne protokole i možete biti sigurni da su vaši lični i finansijski detalji zaštićeni.

Ocena: 9/10

Zaključak: MaxBet bonus dobrodošlice za nove igrače je svakako jedan od vrednijih bonusa u Srbiji. Na raspolaganju vam je 10 dana besplatnog kladjenja ukoliko otvorite online nalog.

Ocena: 9/10

Zaključak: MaxBet poseduje mobilne aplikacije i za Android i za iOS telefone. Možda su neke funkcionalnosti na aplikaciji mogle da budu intuitivnije, ali svakako je naš tim bio izuzetno zadovoljan ovim aplikacijama za kladjenje.

Ocena: 9/10

Zaključak: Ovo je jedna od online kladionica u Srbiji koja je je svesna koliko je uplata depozita i različiti načini uplate u stvari bitno igračima. Iz tog razloga veoma visoka devetka za Maxbet kladionicu.

Ocena: 9/10

Zaključak: Korisnička podrška u Maxbet kladionici je na zavidnom nivou. Poseduju najneophodnije kanale kojima se možete obratiti korisničkoj podršci a nakon detaljnog testiranja možemo reći da se ovde radi o izuzetno stručnim ljudima.

Ocena: 8/10

Zaključak: MaxBet kvote nisu najkonkurentnije na tržištu, ali i dalje imaju izuzetno visoke kvote u poredjenju sa većinom online kladionica u Srbiji. Kada je u pitanju uživo kladjenje tu spadaju zasigurno u top online kladionice u Srbiji.

Ocena: 8/10

Zaključak: Što se našeg tima tiče, korisnički interfejs je na zavidnom nivou. Nakon što smo pretražili skoro sve bitne forume u potrazi za iskustvom ostalih igrača, zaključak je da je Maxbet kladionica zasluženo zaslužila jednu solidnu osmicu.

Ukoliko želite da otvorite nalog u Maxbet kladionici neće vam biti potrebno puno vremena. Otvaranje naloga je izuzetno brzo i potrebno vam je svega par minuta. Kako biste mogli da aplicirate i za neki freebet bonus koji Maxbet ima u ponudi savetujemo vas da odmah nakon registracije obavite i verifikaciju naloga.

5 koraka prilikom registracije naloga u MaxBet kladionici:

 1. Klikom na dugme preuzmi bonus odlazite na oficijelni Maxbet sajt gde ćete i započeti proces registracije vašeg naloga
 2. Na MaxBet sajtu je potrebno da klikom na button registruj se otvorite formu za registraciju i započnete proces popunjavanja sa vašim ličnim podacima
 3. Nakon što ste popunili formu sa podacima, potrebno je da verifikujete vašu email adresu i potvrdite da upravovi stojite iza podataka koje ste uneli.
 4. Uspešno ste otvorili nalog i sada vam predlažemo da uradite i verifikaciju naloga. Verifikacija naloga je veoma brza i sve što vam je potrebno jeste važeći dokument sa slikom, tj lična karta ili pasoš.
 5. Sada se možete bezbedno ulogovati, uplatiti novac na račun, osvojiti bonus i odigrati vaš prvi tiket. Sa srećom.
MaxBet

MaxBet kladionica

8.9/10

Bonus dobrodošlice 10 dana besplatnog kladjenja

Da li je MaxBet sigurna kladionica za online kladjenje?

Maxbet je jedna od najsigurnijih i najpouzdanijih online kladionica u Srbiji

Da li MaxBet bonus dobrodošlice važi za sve nove igrače?

Bonus dobrodošlice u MaxBet kladionici mogu osvojiti svi novi igrači u Srbiji koji do sada nisu nikada registrovali nalog u MaxBetu.

Da li mogu se kladim sa telefona u Maxbetu?

Maxbet poseduje aplikaciju za kladjenje koja se može instalirati i na Android i na iOS telefonima. Ukoliko pak ne želite da instalirate aplikaciju, omogućeno vam je da preko mobilnog pretraživača pristupate svom Maxbet nalogu.

Kako najlakše da uplatim na nalog u Maxbetu?

Svakako je najlakši način uplate depozita putem platne kartice. Medjutim u Maxbetu vam je omogućenja uplata depozita na velik broj različitih načina, tako da to možete uraditi i na trafikama, menjačnicama i velikom broju maloprodajnih objekata koji imaju saradnju sa Maxbet kladionicom.

Superbet online kladionica

Jedna od najnovijih online kladionica u Srbiji koja je vrlo brzo oduševila ogroman broj kladioničara širom Balkana. Potpuno legalna online kladionica sa fenomenalnim freebet bonusima i novim inovativnim funkconalnostima. Pogledajte recenziju Superbet Srbija kladionica i uverite se zašto svi o njoj pričaju.

MozzartBet Srbija

Naravno da ste za ovu online kladionicu već svi čuli u Srbiji. Jedna od najvećih online kladionica i kompanija koja je jedina korporacija u iGaming indutriji kod nas. Pogledajte kako je naš tim ocenio Mozzart kladionicu i da li se razlikuje od ostalih online kladionica u Srbiji.

Meridian kladionica

Meridian Srbija je još jedna opšte poznata online kladionica u regionu. Jedna od prvih online kladionica u Srbiji koja je shvatila značaj online platforme za kladjenje i vrlo brzo donela na naše tržište funkcionalne aplikacije za kladjenje. Da ne spominjemo freebet bonus bez uslova za sve nove igrače.