Skip to content
Najbolje sportske kladionice

Mozzart kladionica – Recenzija, ocene i mišljenje igrača

Mozzart kladionica je naša najpoznatija online sportska kladionica u Srbiji. Posluju već više od 20 godina i imaju najveći broj kladionica u Srbiji. S obzirom na veličinu kompanije, zasigurno je da se radi o najvećoj online kladionici u Srbiji.

Nakon detaljne analize Mozzart online platforme za kladjenje, ova kladionica je dobila veoma visoke ocene u pogledu skoro svih kriterijuma. MozzartBet je kladionica koja je bez premca, ali svakako da postoji mnogo stvari na kojima stručni tim ove kladionice može da radi.

Prednosti Mozzart kladionice:

 • Bonus dobrodošlice za nove igrače do 100.000 dinara
 • Imaju aplikacije i za Android i za iOS uredjaje
 • Imaju 2 verzije Mozzart sajta
 • U ponudi imaju bonus za lojalne igrače
 • VIP bonus za jake igrače

Nedostaci Mozzart kladionice:

 • Korisnička podrška nije preterano stručna
 • Bet bilder opcija ima bagove
Mozzart kladionica

Mozzart kladionica

8.57/10.0

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 100.000 dinara

Ocena: 10/10

Zaključak: Mozzart kladionica je po pogledu sigurnosti jedna od najpouzdanijih online kladionica u Srbiji. S obzirom da se radi o jedinoj iGaming kompaniji u Srbiji koja za sebe može da kaže da je korporacija, sa razlogom je svrstavaju u najbolje online kladionice u Srbiji.

Ocena: 8/10

Zaključak: Mozzart bonus dobrodošlice za nove igrače iznosi do 100.000 dinara. U pitanju je bonus na uplatu depozita, a koji iznos bonusa ćete osvojiti zavisi od točka sreće koji okrećete odmah nakon registracije naloga. Pored bonusa za nove igrače, u Mozzart kladionici vas svakog ponedeljka očekuje i bonus lojalnosti. Jedina mana ove kladionice jeste ta što ne postoji Mozzart bonus bez depozita za registraciju naloga. S obzirom da ova online kladionica nema česte freebet promocije, ne može zaslužiti veoma visoku ocenu sa stanovišta ovog kriterijuma.

Ocena: 10/10

Zaključak: Mozzart mobilna aplikacija vam je dostupna i za Android i za iPhone telefone. Već dugi niz godina Mozzart je usavršavao svoju aplikaciju, i s obzirom da je na početku bilo odredjenih bagova, sve greške su uklonjene i sada vam je na raspolaganju izuzetno funkcionalna i brza aplikacija.

Ocena: 10/10

Zaključak: U ovoj online kladionici omogućeni su vam skoro svi načini uplate depozita koje možete pronaći u skoro svim online kladionicama u Srbiji. Što se tiče brzine uplate, skoro sve uplate depozita su trenutne, a ne čeka se dugo ni na isplatu sa naloga.

Ocena: 6/10

Zaključak: Korisnička podrška u Mozzart kladionici je svakako segment gde ova kompanija može da se usavršava. Potrebno je da uvedu nove kanale za kontaktiranje korisničke podrške, a naš tim je imao i primedbu na stručnost korisničke podrške. Iz tog razloga ocena 6 za korisničku podršku.

Ocena: 8/10

Zaključak: Mozzart kvote spadaju u top 3 online kladionice u Srbiji. Veoma često imaju najveće kvote na fudbal u Srbiji, ali samo ukoliko posmatramo konačan ishod. Takodje, omogućen je velik izbor utakmica za uživo kladjenje. Ono što naš tim vidi kao nedostatak jeste nefunkcionalnu bet bilder opciju za uživo kladjenje.

Ocena: 8/10

Zaključak: Što se našeg tima tiče, Mozzart je veoma solidna online kladionica i nismo ustanovili neke velike propuste. Što se tiče ostalih igrača u Srbiji, komentari su uglavnom pozitivni i ne bi trebalo da imate bilo kakvih problema ukoliko želite da otvorite nalog u Mozzartu.

Otvaranje naloga na Mozzartu je vrlo jednostavno i brzo. Sve [to je potrebno jeste da posetite njihov oficijelni sajt, popunite formu za registraciju naloga, verifikujete svoju mail adresu i vaš nalog je kreiran.

Registracija Mozzart naloga u 4 jednostavna koraka

 1. Klikom na dugme preuzmi bonus posetite Mozzart oficijelni sajt i započnite registraciju vašeg naloga
 2. Kada posetite Mozzart sajt tada je potrebno da klikom na button registruj se otvorite formu za registraciju i započnete proces popunjavanja sa vašim ličnim podacima
 3. Nakon što ste popunili formu sa podacima, potrebno je da verifikujete vašu email adresu i potvrdite da ta mail adresa pripada vama. Nakon toga se možete ulogovati i verifikovati Mozzart nalog.
 4. Ukoliko želite možete koristiti Mozzart online nalog za kladjenje, ili preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju za vaš telefon. Odradili ste sve neophodne korake i možete započeti da se kladite.
Mozzart

Mozzart kladionica

8.57/10

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 100.000 dinara

Da li Mozzart kladionica ima bonus dobrodošlice za nove igrače?

Mozzart bonus dobrodošlice je dostupan svim novim igračima koji žele da kreiraju Mozzart nalog. U pitanju je bonus na prvi depozit, a iznos bonusa koji osvajate zavisi od točka sreće koji možete zavrteti odmah nakon registracije naloga.

Da li Mozzart kladionica ima pouzdanu aplikaciju za mobilne telefone?

Mozzart aplikacija se može instalirati kako na Android, tako i na iPhone telefone. U pitanju su različite verzije aplikacija, ali je interfejs potpuno identičan kao i na vašem online nalogu. Dostupne su vam iste funkcionalnosti koje možete koristiti i na web sajtu.

Kako da kontaktiram Mozzart korisničku podršku?

Mozzart je svojim igračima obezbedio nekoliko načina na koje možete kontaktirati korisničku podršku. Live chat je svakako opcija koja bi vam se najviše svidela, medjutim slobodno možemo da pohvalimo i agente koji su nam odgovor poslali putem maila jer je sve bilo detaljno objašnjeno.

Koje opcije plaćanja su dostupne u Mozzartu?

Uplatu depozita na Mozzart online nalog je moguće izvršiti na različite načine. Svakako da je najbrži način uplate dpozita korišćenje platnih kartica, medjutim omogućeni su vam i drugi načini za uplatu depozita i izdvojili bismo jedan od inovativnijih a to je poručivanje vaučera putem Wolt kurirske službe gde vam kurir na adresu donese vaučer sa kodom koji je potrebno ukucati da bi ste ažurirali stanje vašeg online naloga.

Da li Mozzart kladionica ima bonus za lojalne igrače?

Ova online kladionica je jedna od retkih u Srbiji koja u ponudi ima ovaj tip bonusa. Svakog ponedeljka vas nagradjuju bonusom u zavisnosti od vaših aktivnosti u prethodnoj nedelji.

Superbet online kladionica

Ovo je jedna od novih online kladionica koje prihvataju igrače u Srbiji a mogu da pariraju našim najvećim online kladionicama. Superbet Srbija donosi igračima razne nove funkcionalnosti i fantastične freebet bonuse za nove igrače. Pogledajte zašto svi hvale baš ovu online kladionicu.

Betwinner kladionica

Još jedna od novih online kladionica u Srbiji sa kojom će naši kladioničari biti oduševljeni. U pitanju je poznata kladionica koja posluje u inostranstvu a od 2024 godine poseduje i licencu za rad u našoj zemlji. Pogledajte našu recenziju za Betwinner kladionica i uverite se sami da li vredi otvoriti nalog.

Primobet sportska kladionica

Primobet online kladionica prihvata igrače iz Srbije i potpuno legalno posluje u našoj zemlji. U pitanju je online kladionica koja poseduje sve neophodne licence za rad, a u pitanju je lanac kladionica koji pripadaju kompaniji N1 Games. Dakle, još jedna strana online kladionica dolazi na naše tržište.