Skip to content
Najbolje sportske kladionice

Meridian kladionica – Detaljna recenzija i ocene

Meridian kladionica je jedna od poznatijih online kladionica u Srbiji. Kroz pažljivo istraživanje, analizu i povratne informacije od strane drugih igrača, ova recenzija će vam pružiti dubok uvid u sve aspekte Meridian kladionice.

Nakon što je naš tim detaljno sagledao sve najbitnije aspekte Meridian Bet kladionice ocena koju ova kladionica dobija je poprilično visoka. Razne benefite igrači mogu ostvariti u Meridianu, a svakako onaj koji se ističe jeste bonus bez depozita za registraciju naloga.

Prednosti Meridian kladionice:

  • Bonus bez depozita na registraciju naloga
  • Funkcionalne aplikacije za Android i iOS telefone
  • Brza isplata novca na račun u banci do nekoliko sati
  • Svakog utorka lojalni igrači dobijaju freebet bonus

Nedostaci Meridian kladionice:

  • Strogi uslovi za obrtanje freebet bonusa
  • Nedovoljan broj utakmica koje možete pratiti u live streamu
Meridian kladionica

Meridian kladionica

8.15/10.0

Bonus bez depozita za registraciju naloga

Ocena: 10/10

Zaključak: Meridian kladionica je online kladionica koja potpuno legalno posluje u Srbiji. Pored toga što imaju licencu za online rad, ova sportska kladionica ima i svoje objekte širom Srbije. Svakako važi za jednu od većih online kladionica u Srbiji i regularnost ne može biti dovodjena u pitanje. Što se tiče sigurnosti same platforme za kladjenje koriste se najsavremeniji sigurnosni protokoli tako da su vaši podaci bezbedni i zaštićeni.

Ocena: 9/10

Zaključak: Meridian bonus za registraciju naloga je svakako jedan od bonusa koji je omiljen kod igrača u Srbiji. Medjutim, to nije jedini bonus koji je u ponudi u MeridianBet kladionici. Veoma često igrači bivaju nagrađeni freebet bonusom, a svakog utorka možete osvojiti freebet bonus ukoliko ste lojalan igrač. Jedina mana što se tiče bonusa jeste činjenica da su kriterijumi za obrtanje bonusa izuzetno visoki.

Ocena: 8/10

Zaključak: Meridian aplikacija za kladjenje vam je dostupna za sve tipove telefona. Možete uspešno instalirati i koristiti Meridian Android aplikaciju ili Meridian aplikaciju za vaš iPhone telefon.

Ocena: 9/10

Zaključak: Ovo je jedina legalna online kladionica u Srbiji koja vam omogućuje Skrill uplatu na nalog u kladionici. Podržane su skoro sve bitne metode za uplatu depozita, medjutim to nije uvek slučaj sa isplatom dobitka. Na primer, nekada morate isplatu izvršiti pomoću iste metode koju ste koristili i prilikom uplate sredstava. Iz tog razloga ne možemo dati najvišu ocenu.

Ocena: 6/10

Zaključak: Ovo je možda i najslabija karika u Meridian kladionici. Pored toga što vam veoma često stižu mejlovi za razne promocije koje Meridian nudi svojim igračima, korisnička podrška nije bila na nivou kada ju je naš tim kontaktirao. Odsustvo stručnosti i ljubaznosti za jedan ovako bitan kriterijum tretiranja igrača uzrokuje solidnu šesticu od našeg tima.

Ocena: 7/10

Zaključak: Meridian kvote su konkurentne na tržištu i veoma često se nalaze u top 3 online kladionice u Srbiji. Medjutim, u poredjenju sa nekim drugim vodećim online kladionicama ipak imaju neznatno manje kvote. Što se tiče uživo kladjenja nemamo veliki izbor dogadjaja koje možemo uživo pratiti i iz tog razloga Meridian kladionica ne može dobiti visoku ocenu.

Ocena: 8/10

Zaključak: Što se naše analize korisničkog iskustva tiče Meridian zadovoljava skoro sve kriterijume. Korisnici sve imaju na dohvat ruke i vrlo lako se snalaze kroz navigaciju na sajtu. Medjutim, iskustva ostalih igrača ukazuju da ova platforma nije toliko jednostavna za kladjenje i iz tog razloga Meridian kladionica dobija ocenu 7.

Ukoliko želite da otvorite nalog u Meridian kladionici to možete učiniti za veoma kratko vreme. Registracija naloga je izuzetno brza i potrebno vam je svega nekoliko minuta. Sve što je potrebno da uradite jeste da posetite oficijelni Meridian sajt i klikom na button registrujte se započnete proces otvaranja naloga. Nakon što otvorite nalog i verifikujete svoje podatke očekuje vas freebet bonus za registraciju.

4 koraka za registraciju Meridian naloga:

  1. Klikom na dugme preuzmi bonus odlazite na Meridian sajt gde započinjete proces registracije vašeg naloga
  2. Nakon što posetite sajt potrebno je da kliknete button za registraciju i započnete popunjavanje online forme za registraciju novog naloga. Omogućena vam je i brza registracija uz logovanje sa nekim društvenim mrežama.
  3. Nakon što ste popunili formu sa podacima, potrebno je da verifikujete vašu email adresu i verifikujete vaš online nalog.
  4. Uspešno ste verifikovali nalog i sada možete preuzeti vaš bonus bez depozita. Želimo vam sreću u daljem kladjenju.
Meridian

Meridian kladionica

8.15/10

Bonus bez depozita za registraciju

Da li postoji Meridian Android aplikacija za online kladjenje?

Naravno. Meridian svojim igračima nudi mobilnu aplikaciju za Android telefone koju veoma brzo možete preuzeti i instalirati na vaš telefon

Da li Meridian kladionica dozvoljava Skrill uplate na nalog?

Meridian je jedna od retkih online kladionica u Srbiji koja omogućuje uplatu depozita putem Skrilla. Jedini problem je u tome što tada i isplatu usled dobitka morate izvršiti takodje putem Skrill-a.

Da li je Meridian pouzdana online kladionica za igrače u Srbiji?

Meridian je jedna od 5 najpoznatijih online kladionica u Srbiji i svakako da je sigurna i pouzdana za kladjenje.

Kako da dobijem bonus bez depozita u Meridian kladionici?

Meridian bonus bez depozita možete dobiti samo ukoliko ste nov igrač i nemate do sada otvoren nalog u ovoj online kladionici. Sve što je potrebno da uradite jeste da registrujete nalog i bez bilo kakve uplate novca čeka vas freebet bonus.

Superbet Srbija

Radi se o jednoj od novih online kladionica u Srbiji koja je već stekla zavidnu reputaciju medju našim igračima. Ovo je poznata kladionica koja posluje u inostranstvu i donosi iskustvo sa stranog tržišta u Srbiju. Zašto je Superbet popularna online kladionica?

Efbet online kladionica

Efbet kladionica u Srbiju dolazi 2023 godine i u pitanju je online kladionica koja se svrstava u jednu od najvećih u Bugarskoj. Rešili su da prošire svoje tržište i potpuno legalno posluju u našoj zemlji pod svim neophodnim licencama koje su neophodne za rad u Srbiji.

Primobet Srbija

Ovo je još jedna od novih online kladionica u Srbiji koja potpuno legalno posluje u našoj zemlji. Takodje se radi o stranoj online kladionici koja ima iskustvo na inostranom tržištu. Primobet kladionica u Srbiji ima u ponudi bonus dobrodošlice koji vas neće ostaviti ravnodušnim.