Skip to content
Najbolje sportske kladionice

Primobet kladionica Srbija – Detaljna recenzija i rejting

Primobet kladionica je nova online kladionica u 2024 i u ponudi za igrače iz Srbije ima veoma visok bonus dobrodošlice. Potpuno je legalna i poseduje sve neophodne dozvole za online rad i pruzanje usluge online igara na sreću.

Nakon što je naš tim analizirao sve ključne aspekte kod ove online kladionice kreiramo recenziju Primobet kladionice koja vam može pomoći da odlučite da li je ovo prava online kladionica za vaše potrebe.

Prednosti Primobet kladionice:

  • Veoma visok bonus dobrodošlice za nove igrače do 35.000 dinara
  • Poseduju obe aplikacije i za iOS i za Android telefone
  • Kriterijumi za obrtanje bonusa uopšte nisu visoki
  • Kladjenje na poene igrača u košarci

Nedostaci Primobet kladionice:

  • Potrebno je da poboljšaju korisničku podršku sa aspekta stručnosti
Primobet

Primobet kladionica

8.15/10.0

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 35.000 dinara na prvu uplatu

Ocena: 9/10

Zaključak: Primobet kladionica je skroz legalna online kladionica koja poseduje sve neophodne sigurnosne protokole. Radi se o veoma pouzdanoj online kladionici i vaši podaci su potpuno sigurni i nema mesta sumnji o regularnosti. Platforma za online kladjenje je pouzdana, jer ova kladionica već dugo godina posluje u inostranstvu i pripada kompaniji N1 Games.

Ocena: 9/10

Zaključak: Bonus dobrodošlice za nove igrače iznosi 100% na prvu uplatu depozita, a maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti iznosi 35.000 dinara. Što se tiče ostalih ponuda bonusa za lojalne igrače i freebet bonusa, to je svakako nešto što tek treba da očekujemo od ove online kladionice. Uslovi za obrtanje bonusa uopšte nisu strogi i vrlo lako možete okrenuti bonus sredstva i prebaciti ih u pravi novac.

Ocena: 8/10

Zaključak: Primobet aplikacija za mobilni telefon funkcioniše bez bilo kakvih problema. Na raspolaganju su vam i Android i iOS aplikacija za kladjenje. Ono što smo primetili jeste da aplikacija nije skroz intuitivna, a to je možda zbog samog dizajna i navigacije. Sve u svemu, očekuje vas jedna od solidnih aplikacija za online kladjenje.

Ocena: 7/10

Zaključak: Opcije koje možete koristiti za uplatu depozita na nalog u kladionici još uvek nisu raznovrsne iz razloga što se radi o novoj online kladionici u Srbiji i još uvek nisu uvrštene sve metode plaćanja. Očekujemo da će ovaj brend poraditi na ovim stvarima u narednom periodu i omogućiti svojim igračima veliki broj načina za uplatu depozita.

Ocena: 8/10

Zaključak: Korisnička podrška u Primobet online kladionici nije oduševila naš tim koji je radio analizu i procenu kladionice. Medjutim, nema puno stvari koje možemo zameriti osim činjenice da je potrebno da agenti korisničke podrške budu stručniji. Na raspolaganju su vam standardni načini za kontaktiranje korisničke podrške ukoliko vam je potrebna pomoć, a vreme čekanja uopšte nije visoko.

Ocena: 8/10

Zaključak: Kvote u Primobet kladionici su prosečne za tržište u Srbiji. Svakako da postoje online kladionice koje u ponudi imaju više kvote, ali svakako Primobet ima impozantan broj opcija i dogadjaja na koji se možete kladiti na nekoj utakmici. Uživo kladjenje je prosečnog kvaliteta i ne izdvaja se od drugih online kladionica u Srbiji.

Ocena: 8/10

Zaključak: Naš tim ocenjuje ovu online kladionicu solidnim ocenama i možemo slobodno da kašemo da su od samog pojavljivanja u top 10 online sportskih kladionica u Srbiji. Na internetu nismo naišli na bilo kakve žalbe što se tiče Primobet online kladionice, ali još uvek nema velikog broja igrača koji su testirali ovu online kladionicu.

Ukoliko želite da registrujete nalog vrlo lako možete to i učiniti. Za registraciju naloga potrebno vam je svega nekoliko minuta i sve osobe starije od 18 godina mogu otvoriti nalog i kladiti se u Primobet kladionici. Pogledajte ukratko kako možete otvoriti nalog u 4 jednostavna i brza koraka.

Registracija naloga u 4 brza koraka:

  1. Klikom na dugme preuzmi bonus otidjite na oficijelni Primobet sajt i započnite proces registracije novog korisnika.
  2. Na oficijelnom sajtu kliknite na button registruj se i pojaviće vam se forma koju je potrebno da popunite.
  3. Popunite formu za registraciju i neophodna polja i završili ste sa unosom ličnih podataka. Ostaje vam još samo da verifikujete mail adresu kako biste potvrdili da nalog pripada vama.
  4. Nakon toga možete se ulogovati i odigrati vaš prvi tiket. Savetujemo vam da odmah nakon registracije naloga uradite i verifikaciju uz pomoć lične karte kako biste uživali u svim benefitima koje je ova online kladionica pripremila svojim igračima.
Primobet kladionica

Primobet kladionica

8.15/10

Bonus dobrodošlice do 35.000 dinara za nove igrače

Da li je Primobet sigurna kladionica za online kladjenje?

Naravno. Ovo je legalna online kladionica u Srbiji koja poseduje licencu Ministarstva finansija i prošla je sve sigurnosne provere.

Da li postoji Primobet bonus dobrodošlice za nove igrače?

Primobet bonus dobrodošlice važi samo za nove igrače koji do sada nikada nisu registrovali nalog u Primobetu. Bonus dobrodošlice zavisi od iznosa prve uplate i dobijate bonus 100% do 35.000 dinara.

Da li postoji Primobet Android aplikacija?

Da. Primobet nalog za kladjenje je uvezan sa Primobet Android aplikacijom i sve što možete pronaći na online nalogu možete i u mobilnoj aplikaciji.

Kako mogu da verifikujem nalog u ovoj online kladionici?

Nalog u Primobet kladionici se vrlo lako verifikuje. Potrebno je da kod sebe imate ličnu kartu ili važeći dokument sa slikom i možete izvršiti verifikaciju naloga.

Na koji način mogu da uplatim depozit na Primobet nalog?

Ne postoji mnogo načina za uplatu depozita u ovu online kladionicu. To je zbog toga što se radi o novoj online kladionici koja još uvek nije stigla da uveže sve dostupne metode plaćanja u Srbiji. Svakako vam je na raspolaganju uplata depozita putem platnih kartica ili uplatnicom, odnosno preko bankovnog računa.

Superbet Srbija

Ovo je svakako jedna od najnovijih online kladionica koja se vrlo brzo izdvojila i našla u top 3 online kladionice u Srbiji. Ukoliko još uvek niste pogledali o kakvoj kladionici je reć. pogledajte našu detaljnu recenziju Superbet kladionice i uverite se da se radi o vrhunskoj kladionici.

Maxbet Srbija

Maxbet Srbija je jedna od naših najpoznatijih online kladionica. Svakako da se radi o domaćoj kladionici koja posluje u skoro svakom gradu u Srbiji, a svojim igračima nudi sjajne bonuse dobrodošlice. Pogledajte šta naš tim misli o ovoj online kladionici i zbog čega se izdvaja od ostalih.

Meridian online kladionica

Svakako da ne treba puno govoriti o ovoj sportskoj kladionici koja već 20 godina prihvata igrače u Srbiji. Meridian kladionica je jedna od prvih online kladionica u Srbiji i svakako da je veoma dobro razvila svoju online platformu za kladjenje. Pri tom u ponudi ima freebet bonus bez uslova.