Skip to content
Najbolje sportske kladionice

Betwinner Srbija – Recenzija online kladionice

Betwinner je najnovija online kladionica koja se pojavila na tržištu Republike Srbije. U pitanju je strana online kladionica koja je potpuno bezbedna i legalna. Za igrače u Srbiji omogućen je specijalan promo kod SRBIJA koji možete koristiti da osvojite veći freebet bonus.

Nakon detaljne analize Betwinner kladionice, naš tim je fasciniran nekim funkcionalnostima koje ne možete pronaći ni u najboljim kladionicama u Srbiji. Pogledajte recenziju koju su vam pripremili naši eksperti i sami prosudite da li je ovo online kladionica za vas.

Prednosti Betwinner kladionice:

  • Specijalan promo kod za igrače iz Srbije
  • Android aplikacija i iPhone aplikacija za sve tipove telefona
  • Velik izbor tipova za kladjenje i savršena bet bilder funkcionalnost
  • Registracija naloga najjednostavnija u poredjenju sa ostalim kladionicama

Nedostaci Betwinner kladionice:

  • Potrebno je da imaju u ponudi freebet bonus bez depozita za nove igrače
  • Visoki uslovi za obrtanje bonusa
Betwinner

Betwinner kladionica

8.15/10.0

Bonus dobrodošlice za nove igrače uz specijalan promo kod SRBIJA

Ocena: 8/10

Zaključak: Betwinner online kladionica je popularna online kladionica u svetu u zemljama u kojima se može poslovati pod Curacao licencom. Možda ovo nije jedna od najjačih licenci u iGaming industriji, ali iza ove online kladionice stoji ozbiljna kompanija sa dobrom reputacijom. Sigurnosni protokoli su na vrhunskom nivou, serveri su pokriveni najnaprednijim zaštitama i definitivno se radi o pouzdanoj online kladionici za igrače iz Srbije.

Ocena: 8/10

Zaključak: Betwinner bonus dobrodošlice za nove igrače postoji, ali ne možemo istaći da se radi o najboljoj freebet ponudi bonusa u Srbiji. Medjutim, ono što nas raduje jeste činjenica da postoji promo kod SRBIJA koji je kreiran specijalno za igrače iz Srbije i uz pomoć ovog bonus koda očekuje vas bolji freebet bonus.

Ocena: 9/10

Zaključak: Betwinner aplikacija za kladjenje je dostupna i za Android i za iPhone mobilne telefone. Možete instalirati aplikaciju na svaki tip telefona, aplikacija se vrlo lako instalira, odziv i brzina unutar aplikacije su veoma dobri i nismo primetili da neki bagovi postoje. Sve opcije koje vam se nalaze na online nalogu možete pronaći i na mobilnoj aplikaciji.

Ocena: 7/10

Zaključak: Svakako da svaka online kladionica u Srbiji ima problema sa metodama za uplatu i isplatu, pa je to slučaj i kod Betwinner kladionica. Trenutno su vam na raspolaganju uplate putem platnih kartica, a isplatu eventualnog dobitka možete učiniti transakcijom na vaš bankovni račun. Ono što je igračima svakako bitno jeste činjenica da dodatne takse ne postoje i da su transakcije poprilično brze.

Ocena: 8/10

Zaključak: Korisničku podršku u Betwinner kladionici možete kontaktirati na standardne načine koje možete pronaći u skoro svim online kladionicama u Srbiji. Predlažemo da koristite live chat opciju, ali takodje i da se naoružate strpljenjem jer za sada deluje da ekipa nije još uvek uigrana jer na neka pitanja nisu imali odgovor.

Ocena: 8/10

Zaključak: Možda Betwinner kvote nisu najkonkurentnije na tržištu Srbije, ali opcije na koje se možete kladiti su fenomenalne. Stvarno vam je na raspolaganju velik broj tipova i kombinacija i možete odigrati veoma interesantne tikete. Kladjenje uživo je takodje veoma dobro pokriveno, a broj utakmica koje možete gledati uživo je zadovoljavajuć.

Ocena: 9/10

Zaključak: Nakon detaljne analize svih funkcionalnosti u Betwinner kladionici naš tim konstatuje da se radi o jednoj solidnoj i kvalitetnoj online kladionici. Još uvek možda nisu sve stvari savršene, ali platforma za kladjenje obećava. S obzirom da je u pitanju strana online kladionica koja je već dugi niz godina prisutna u inostranstvu, reputacija medju igračima koja prati ovu online kladionicu je i više nego dobra. Svi igrači su uglavnom zadovoljni i očekuju vas fer uslovi.

Registracija naloga u Betwinner kladionici je veoma jednostavna i brza. Sam proces registracije traje svega nekoliko minuta i u 4 jednostavna koraka možete otvoriti online nalog. Dobra pogodnost je ta što KYC dolazi tek nakon registracije, tj prvo registrujete nalog sa nekim opštim podacima a nakon toga je potrebno uneti više detalja.

4 neophodna koraka za registraciju Betwinner naloga:

  1. Klikom na dugme preuzmi bonus posetite Betwinner sajt, odnosno stranicu na kojoj možete započeti proces registracije naloga
  2. Kada ste posetili oficijelnu stranicu Betwinner kladionice, potrebno je da započnete proces kreiranja naloga. Na samom početku morate se odlučiti koji način za registraciju naloga želite da koristite. Savetujemo vam da koristite opciju putem mobilnog telefona.
  3. Kada ste uneli vaš broj telefona, stići će vam kod koji je potrebno da unesete, a nakon toga i parametri za logovanje.
  4. Nakon što vam je stigla poruka sa parametrima možete se nesmetano ulogovati. Nakon logovanja potrebno je da popunite vaš nalog vašim ličnim podacima kako biste mogli da uživate u svim benefitima ove online kladionice.
Betwinner kladionica

Betwinner kladionica

8.15/10

Specijalan bonus za nove igrače uz promo kod SRBIJA

Da li Betwinner kladionica prihvata igrače iz Srbije?

Da, apsolutno. Betwinner je jedna od najnovijih online kladionica u Srbiji. Prihvataju igrače iz Srbije i kreirali su specijalan promo kod za bonus koji je dostupan samo igračima u Srbiji.

Da li Betwinner ima promo kod za nove igrače?

Uz promo kod SRBIJA, Betwinner nagradjuje sve nove igrače koji registruju nalog i unesu ovaj bonus kod. Na ovaj način od samog početka žele da pokažu da vode računa o svojim igračima.

Da li Betwinner ima aplikaciju za kladjenje sa mobilnog telefona?

Naravno. Aplikacija za online kladjenje se može instalirati i na Android i na iOS mobilne uredjaje. Sama instalacija Betwinner aplikacije je vrlo jednostavna, brzo se instalira i veoma lako koristi.

Koje opcije za uplatu depozita su dostupne igračima iz Srbije?

Trenutno su igračima iz Srbije dostupne uplate putem platnih kartica, ali vrlo brzo će ova online kladionica svojim igračima obezbediti i ostale metode plaćanja. Uz sav trud i napor Betwinner kladionice da omoguće crypto metode za uplatu depozita, to je bilo nemoguće iz razloga što naš zakon u Srbiji ne poznaje crypto transakcije.

Da li Betwinner online kladionica ima bet bilder funkciju za kreiranje tipova?

Slobodno možemo reći da je ovo jedna od funkcionalnosti kojima se ova online kladionica ponosi. S obzirom da ova kladionica donosi iskustvo sa drugih tržišta u Srbiju, ništa manje nismo ni očekivali.

Superbet Srbija

Verovatno ste već čuli da se u Srbiji pojavila online kladionica koja ruši sve standarde i oduševljava igrače širom naše zemlje. Kada registrujete nalog automatski imate mogućnost da vidite šta igraju drugi kladioničari na mreži. I ne samo to Superbet bonus dobrodošlice za nove igrače je zaista fascinantan.

MaxBet kladionica

Svakako jedna od naših najpoznatijih online kladionica. Nema kladioničara koji do sada nije čuo za ovu čuvenu kladionicu. A da li znate koliki vas freebet bonus očekuje. Koje su pogodnosti za nove igrače. Pogledajte recenziju za Maxbet Srbija kladionicu i sami se uverite da li je u pitanju naša najbolja online kladionica.

Efbet kladionica

Efbet kladionica je još jedna u nizu novih online kladionica koje polako probijaju tržište svojim neverovatnim bonusima. Po čemu se efbet kladionica izdvaja i razlikuje od ostalih online kladionica u Srbiji. Koje ocene je dobila od strane našeg tima nakon analize i poredjenja sa konkurencijom.