Skip to content
Najbolje sportske kladionice

Efbet kladionica – Detaljna recenzija, mišljenje i ocene

Efbet kladionica je jedna od novijih online kladionica u Srbiji. U pitanju je online kladionica iz Bugarske koja poseduje legalnu licencu za online kladjenje u našoj zemlji. Efbet platforma za kladjenje je veoma funkcionalna i igrači koji su isprobali online kladjenje u ovoj kladionici imaju samo reči pohvale.

Nakon što je naš stručni tim detaljno analizirao i testirao sve funkcionalnosti efbet sportske kladionice predstavljamo vam detaljan izveštaj o ovoj online platformi za kladjenje.

Prednosti efbet kladionice:

 • Bonus dobrodošlice na prvu uplatu do 20.000 dinara
 • Personalizovan bonus bez depozita na osnovu vaše aktivnosti
 • Konkurentne kvote na tržištu Srbije
 • Uslovi za obrtanje bonusa nisu strogi
 • Velik izbor utakmica za live kladjenje na efbet platformi

Nedostaci efbet kladionice:

 • Mali broj metoda za uplatu depozita
 • Ima prostora da se popravi dizajn i funkcionalnosti na platformi
EfBet kladionica

Efbet kladionica

8/10

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 20.000 dinara

Ocena: 9/10

Zaključak: Efbet kladionica jeste legalna u Srbiji i poseduje sve neophodne sertifikate i licence za rad. Medjutim, maksimalnu ocenu za sigurnost ne može dobiti od strane našeg tima jer se ipak radi o novoj online kladionici koja je od skoro počela sa radom u Srbiji i potrebno je vreme da vidimo kako tretiraju igrače. Svakako da su vaši podaci sigurni i da se nalazite na pouzdanoj platformi za kladjenje, ali najvišu ocenu od našeg tima ipak treba zaslužiti. Kako god, efbet se trenutno nalazi u top 10 online kladionica u Srbiji.

Ocena: 8/10

Zaključak: Efbet bonus dobrodošlice je solidan i iznosi 20.000 dinara. Zamerka je što ne postoji bonus za registraciju naloga bez depozita, ali je veliki plus što postoje personalizovani freebet bonusi u zavisnosti od vaših aktivnosti na sajtu. Kriterijumi za otključavanje bonusa uopšte nisu visoki i vrlo lako se može obrnuti i unovčiti bonus. U globalu, solidna ponuda bonusa od strane ove online kladionice.

Ocena: 8/10

Zaključak: Ukoliko ste ljubitelj klađenja sa mobilnog telefona možete instalirati efbet aplikaciju za kladjenje i uživati u kladjenju sa svog mobilnog telefona. Možda je sama instalacija aplikacije malo komplikovanija, ali nismo naišli na neke nepravilnosti prilikom testiranja rada aplikacija. Na aplikacijama su vam omogućene iste funkcionalnosti kao i prilikom korišćenja online naloga.

Ocena: 7/10

Zaključak: S obzirom da se radi o novoj online kladionici u Srbiji, broj načina na koji možete uplatiti depozit nije impozantan. Na raspolaganju vam je svega nekoliko opcija za uplatu na nalog, a što se tiče isplate dobitka trenutno je jedina opcija isplata na vaš bankovni račun. Ono što nas raduje je činjenica da su transakcije veoma brze i da ne postoje posebni troškovi za obradu transakcija.

Ocena: 8/10

Zaključak: Korisnička podrška u efbet kladionici je na zavidnom nivou. S obzirom da je u pitanju strana online sportska kladionica, možemo istaći da su se maksimalno potrudili da izađu u susret svim igračima kojima je potrebna pomoć prilikom kladjenja. Sa razlogom zaslužuju jaku osmicu od našeg tima koji je radio analizu ove online kladionice.

Ocena: 9/10

Zaključak: Imaju odličnu ponudu sportova na koje se možete kladiti, a kvote koje imaju u ponudi su poprilično konkurentne online kladionicama u Srbiji. Ukoliko ste ljubitelj kladjenja na singlove, onda ova kladionica može biti pravi izbor za vas. Imaju širok izbor utakmica za kladjenje uživo i veliki deo njih vam omogućava da uživo gledate prenose mečeva na koje ste se kladili.

Ocena: 7/10

Zaključak: Što se tiče funkcionalnosti na efbet kladionici sve funkcioniše kako treba. Medjutim, smatramo da dizajn koji prati celu platformu za kladjenje nije nešto na šta su igrači u Srbiji navikli. Snalaženje na platformi nije intuitivno i vrlo često morate da izgubite malo vremena kako biste pronašli funkcionalnost koju tražite.

Prilikom registracije efbet naloga za kladjenje nećete naići ni na jedan problem. Vrlo lako možete popuniti registracionu formu i za svega par minuta kreirali ste online nalog za kladjenje u efbet kladionici.

4 brza koraka za registraciju naloga u efbet kladionici:

 1. Klikom na dugme preuzmi bonus posetite sajt efbet online kladionice gde možete započeti proces registracije naloga
 2. Na oficijelnom efbet sajtu je potrebno da kliknete na link registruj se i otvoriće vam se nova stranica na efbet sajtu koja služi za unošenje vaših ličnih podataka. U prvom koraku je potrebno da unesete vaše podatke koje želite da koristite za logovanje na efbet nalog.
 3. Nakon što ste popunili ove podatke potrebno je da nastavite sa procesom registracije. Sada je potrebno da popunite vaše lične podatke i verifikujete vašu mail adresu.
 4. Nakon uspešno popunjenih formi za registraciju, otvorili ste efbet nalog i možete započeti sa online kladjenjem. Sve što je potrebno da uradite jeste da uplatite prvi depozit i osvojite bonus na uplaćen iznos. Srećno.
Efbet

Efbet kladionica

8.0/10

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 20.000 dinara

Da li je efbet legalna online kladionica u Srbiji?

Efbet je legalna online kladionica u Srbiji i poseduje sve neophodne licence i sertifikate izdate od strane Ministarstva finansija.

Da li postoji bonus dobrodošlice u efbet kladionici?

Da. Efbet bonus dobrodošlice je bonus na prvi depozit i ukupno možete osvojiti do 20.000 dinara ukoliko se radi o bonusu za kladjenje. Na ovaj bonus imaju pravo svi novi igrači koji ne poseduju online nalog u efbet kladionici.

Na koji način da uplatim depozit na efbet nalog?

U efbet kladionici na raspolaganju vam je nekoliko načina za uplatu depozita. Svakako da je najbrži način za uplatu na nalog korišćenje platnih kartica, ali depozit možete uplatiti i preko A vaučera.

Da li postoji efbet Android aplikacija?

Svakako da efbet kladionica ima Android aplikaciju za kladjenje. Aplikacija se veoma lako instalira i vrlo brzo možete započeti kladjenje sa svog telefona.

Maxbet online kladionica

Maxbet kladionica je već dobro poznata platforma za kladjenje igračima u Srbiji. Svakako da smo se već uverili u kvalitet ove online kladionice, ali pogledajte šta naš tim eksperata ima da kaže o ovoj online kladionici. Koje su prednosti ove online kladionice.

Primobet kladionica

Primobet Srbija je online kladionica koja je od skoro dostupna igračima iz Srbije. Radi se o stranoj online kladionici koja poseduje sve neophodne licence da legalno posluje u našoj zemlji. Dakle, sigurna i pozdana nova online kladionica, pa pogledajte o čemu se radi.

Meridian online kladionica

Da li treba da spominjemo kredibilitet ove online kladionice. Svakako ste već čuli za pogodnosti poput Meridian freebet bez uslova za nove igrače, freebet bonus utorkom i ostale promo ponude. Pogledajte šta je naš tim rekao o ovoj online kladionici u izdvojenoj recenziji.